Community

Nuts is een community-initiatief waarbij we samen bouwen aan een decentrale infrastructuur voor de zorg. Voor een effectieve samenwerking is het essentieel dat we elkaar kunnen ontmoeten en informeren over de voortgang.

Daarom organiseren we periodiek online bijeenkomsten waarin we nieuwe deelnemers verwelkomen, doelen scherp maken, prioriteiten afstemmen, en vooral ook de voortgang aan elkaar tonen. Deze bijeenkomsten zijn openbaar en te volgen via een link die bij de afspraak komt te staan. Spreektijd is beschikbaar voor community-deelnemers en voor mensen die vooraf een agendapunt hebben ingediend.

Daarnaast hebben we een Slack workspace waarin we met elkaar kunnen samenwerken. Om toegevoegd te worden aan de Slack workspace kun je een e-mail met korte motivatie naar info@nuts.nl sturen.

De online bijeenkomst

Voor de online bijeenkomst maken we gebruik van de videoconferentie tool Zoom. Zoom werkt zonder extra software in een moderne browser. Voor extra functionaliteiten zoals het delen van je desktop raden we de plugin aan. De link voor toegang tot de Nuts meeting staat in de kalender-afspraak, zoals te vinden in onderstaande kalender.

Agendapunten indienen kan tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst via info@nuts.nl. De agenda komt uiterlijk 24 uur van tevoren beschikbaar.

Bestanden

Bestanden voor de meetings en andere stukken die relevant zijn voor de community delen we op onze publieke Google Drive. Hier staan onder andere de agenda’s en opnames van de meetings.

Kalender