Ik doe mee!

We zoeken meer partijen en zorgprofessionals die zich bij ons manifest aansluiten, onze waarden helpen uitdragen en mee ontwikkelen aan de zorg-infrastructuur van de toekomst. Hoe wil jij bijdragen?

Laat het ons weten!

We zijn actief op zoek naar partijen die ons kunnen helpen bij het volgende:

Uitdragen

Wil je graag een bijdrage leveren aan het succes van Nuts? Dat kan door Nuts actief te promoten. Bijvoorbeeld door tijdens congressen, zakelijke bijeenkomsten en andere gelegenheden te vertellen over Nuts. Je kunt ook de digitale kanalen die jouw organisatie gebruikt inzetten om de boodschap uit te dragen. Je kunt het Nuts logo gebruiken in presentaties en op social media.

Organiseer je een evenement, workshop, beurs of bijeenkomst? Geef Nuts een podium en we komen graag vertellen over onze doelstelling en aanpak. In overleg is veel mogelijk, dus laat via onze contact pagina weten wat we voor je kunnen betekenen.

Meedoen

Ondersteunen

Als leverancier of organisatie kun je je naam en logo op deze website laten plaatsen indien je het eens bent met de uitgangspunten in het manifest en het initiatief wilt ondersteunen. Neem hiervoor contact met ons op.

Testen

Stap voor stap verzamelen en bouwen we de software die nodig is om onze doelstelling te behalen. Zodra nieuwe software beschikbaar komt, kunnen we deze met elkaar gaan testen. Help mee door in deze fase aan de slag te gaan met de technologie. We organiseren regelmatig workshops over verschillende onderwerpen. Deze zijn te vinden in de kalender op de community pagina. En neem ook eens deel aan één van onze maandelijkse online bijeenkomsten!

Bouwen

Je kunt ook meedoen door mee te bouwen aan de software. Met verschillende leveranciers werken we aan de decentrale infrastructuur. Door mee te bouwen realiseren we niet alleen sneller de oplossingen die we samen nodig hebben, maar krijg je zelf ook de nodige kennis van de achterliggende technologie.